Animatie
FILMPREMIÈRE: ‘IK BUN GEWOON TANTE RIKIE’

Het bijzondere levensverhaal van de Zwarte Cross-festivaldirectriceZojuist is tijdens een groots belegde persconferentie een film over het leven van Tante Rikie in première gegaan. Het was een onwerkelijke en onmundig vrolijke bijeenkomst waarbij onze geliefde festivaldirectrice haar leven tot nu toe voorbij zag komen op groot scherm.“Ik was ook totaal niet op de hoogte van het feit dat er maandenlang is gewerkt aan een ‘biopic’ over mijn bescheiden persoontje. Ongelooflijk! Wat een enorme verrassing!”, aldus een ontroerde Tante Rikie. “Al die mooie herinnering deden mij opnieuw beseffen wat ik al lang wist: het leven heeft zo veel moois te bieden. Ik ben inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd gepasseerd, maar nog meer dan ooit gemotiveerd om er nog honderd jaar op te knappen. Leven vóór de dood!”De film ‘Ik bun gewoon Tante Rikie – Het bijzondere levensverhaal van de Zwarte Cross-festivaldirectrice’ is hier te bekijken:

Gepostet von Zwarte Cross am Dienstag, 10. Juli 2018

OVER DE OPDRACHT

Een aantal jaar lang had de Zwarte Cross een pagina op zijn website met de autobiografie van Tante Rikie. Deze tekst van ongeveer anderhalve pagina was een goudmijn aan creatieve, humoristische hersenspinsels. Ondanks dat de tekst zo uniek en grappig was, werd het slechts door een handjevol mensen gelezen.

Om die reden is mij gevraagd of ik de tekst om kon zetten naar een grappige, aantrekkelijke animatie welke laat zien wie Tante Rikie is en wat zij voor de Zwarte Cross betekend.

De opdrachtgever was zo blij met het eindresultaat dat zij hebben besloten om de animatie in premiere te laten gaan. De video is voor het eerst vertoond op 10 juli 2018, tijdens de persdag van de Zwarte Cross.

De video is geplaatst op meerdere nieuwswebsites, waaronder De Gelderlander.

Opdrachtgever

De Feestfabriek

Werkzaamheden

Animaties
Illustraties
Sounddesign
Artdirector

Stuur een berichtje!

Offertes, vragen of wil je gewoon even hallo zeggen? Stuur een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt