Logodesign, Printmedia, Videografie

over dit project

Yes Party 2019 was een feest waar 168 onbekenden bij elkaar kwamen om samen de avond van hun leven te beleven. We begonnen de avond als vreemdelingen en eindigden de avond als vrienden.

6 december 2019 vond de eerste editie van de “Yes Party” plaats. Yes Party is een feestje geïnspireerd door – maar niet verwant aan –  Yes Theory. Het feestje heeft totaal 168 vreemdelingen samen gebracht.

Hengst Media was verantwoordelijk voor de video’s en de meeste multimediale uitingen vóór, tijdens en na het evenement. Het logo-ontwerp, de poster, trailer, aftermovie en overige promotionele video’s komen allemaal van Hengst Media.

Het evenement heeft 100% van de winst gedoneerd aan Students for Amani. Een goed doel dat zich inzet voor jongeren uit minder bevoorrechte landen. Het evenement heeft maarliefst €1440 opgebracht voor dit goede doel. Het geld van deze editie heeft geholpen om 7 Keniaanse kinderen naar school te sturen.

Voor de trailer en aftermovie is samengewerkt met Jarno Colijn. Het gehele project is vrijwillig verricht, om de fantastische community samen te brengen en het goede doel te helpen.

Opdrachtgever

Coen Meinderts

Werkzaamheden

Film & Edit
Logodesign
Printmedia

AFTERMOVIE

TRAILER

?THIS IS OUR TIME?We’ve sold more than 90 tickets!!Our ideal goal of bringing a 100 people together is getting super close ?Get your tickets now before you miss out on this crazy night where we celebrate seeking discomfort and support our fellow Yes Fam artists and the chosen charity, Students For Amani! ❤Ticket link: tinyurl.com/u9po7nwWhatsapp group: tinyurl.com/yytl5ar8Special thanks to Bas for making this promotion video. Wish him a nice holiday in New York! ?Much love,Coen ❤ and his crew

Gepostet von Coen Meinderts am Donnerstag, 21. November 2019

De afbeeldingen hieronder zijn gebruikt om de verschillende artiesten te introduceren. Deze tegeltjes zijn geplaatst op de instagram pagina van het evenement.

Stuur een berichtje!

Offertes, vragen of wil je gewoon even hallo zeggen? Stuur een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt
Zwarte Cross 2019 thumbnail