Videografie

AFTERMOVIE VRIJDAG

De ZC-vrijdag in beeld!

Gepostet von Zwarte Cross am Samstag, 15. Juli 2017

OVER DE OPDRACHT

13 tot en met 16 juli 2017 vond de 21ste editie van de Zwarte Cross plaats. Hiervoor heb ik samen met Kevin Brown het videomateriaal tijdens het festival verzorgt.

Wij waren gezamenlijk verantwoordelijk voor de productie van een korte aftermovie. Na iedere festivaldag en beeldmateriaal voor later gebruik. Dit betekend dat een dag bestond uit 13 uur filmen en 2 uur editen.

In de vier dagen van het festival, zijn er zes video’s van ongeveer één minuut geproduceerd. Daarbij komt nog dat er 40 uur aan beeldmateriaal geschoten is.

Opdrachtgever

De Feestfabriek

Werkzaamheden

Film & Edit

OPENING CAMPING

Het sfeertje zit erin hoor! Kijk je ff mee? #campinglife

Gepostet von Zwarte Cross am Donnerstag, 13. Juli 2017

Aftermovie Zaterdag

Hier! Een klapper van een filmpje van de zalige zaterdag. Geniet na en geniet nog iets meer van de dag die komen gaat. Proost!

Gepostet von Zwarte Cross am Sonntag, 16. Juli 2017

AFTERMOVIE DONDERDAG

Filmpie! Onze filmjossen hebben de donderdag even voor jullie vastgelegd en samengevat met een paar fijne beelden. Geniet nog even na van die prachtige dag. ZC17 is AAN!

Gepostet von Zwarte Cross am Freitag, 14. Juli 2017

AFTERMOVIE ZONDAG

De zondag in beeld!Onze bloedeigen filmjossen hebben wederom een heel fijn filmpje voor u. Bas en Kevin hebben zich bij de EHBO gemeld om de aan hun lichaam vastgegroeide camera's te laten verwijderen. De officiële aftermovie komt ook (ooit) nog op jullie af, maar dit is alvast prachtig...Bedankt!

Gepostet von Zwarte Cross am Montag, 17. Juli 2017